Домашното порно на Ким Кардашиян отдавна е стара тема, но филмите за възрастни винаги са на дневен ред в семейството й. Преди дни съпругът й Кание Уест за първи път проговори открито за зависимостта си към тях.

Паралелно с промотирането на новия си албум Jesus Is King, рапърът даде няколко интервюта, в които сам засегна темата за пристрастеността към секса и порното, както и за начина, по който те са повлияли на творческия му процес.

Всичко започва, когато Кание е само на пет и намира един брой на Playboy на баща му. Той се превръща в портата към зависимостта към порнографията. От тогава до ден днешен той се бори с този свой навик, който оказва влияние върху всеки негов избор.

Снимка 450042

Източник: GettyImages

И докато някой хора попадат в омагьосания кръг на зависимостта от наркотици, при Уест опиатът се оказва сексът. Както неговото правене, така и гледането. Той стига и до някои крайности, като да моли хората от екипа си да се въздържат от интимни контакти по време на процеса на подготовка на албума, за да не отклоняват вниманието си, пише Paper.

Ким Кардашиян, Кание Уест и поглед отвътре в дома им

В дома на Ким Кардашиян и Кание Уест

Когато малкото е много

Самият Кание намира изход в молитвите, а на вярата в Бог посещава целия си нов госпъл албум. Днес той може смело да заяви, че е преодолял зависимостта си към порното и секса, за която признава, че никак е била никак в реда на нещата.