По всичко личи, че рапърът Кание Уест изпитва известни трудности в това да приеме спокойно връзката на бившата си съпруга и новото ѝ гадже - Пийт Дейвидсън.

Кание Уест, Ким Кардашиян и новината, че вече са разведени

За Ким и Кание всичко свърши

Разводът им вече е факт

А ако съдим по жените, с които излиза след раздялата си с нея, то той няма да спре да търси нейната визия във всяка една от тях. Има си изградени естетически представи човекът.

И ако с Джулия Фокс приликата беше по-скоро в стила на обличане и излъчването, то сега имаме буквално копие на Кардашиян.

Тя се казва Чейни Джоунс, на 24 години е и е модел. В петък, 11 март, 44-годишният рапър е бил забелязан с нея в Crypto.com Arena в Лос Анджелис. Двамата са били в публиката по време на баскетболния мач между Los Angeles Lakers и Washington Wizards.

Двойката се появи на много снимки и видеоклипове от събитието. Самата Чейни Джоунс също публикува снимки в своя профил.

Интересното е, че Кание Уест или Йе, както вече се нарича, се появи с Джоунс публично за първи път в същия ден, когато Ким Кардашиян направи официална връзката си с Дейвидсън в социалните медии, отбелязва Yahoo!Entertainment.

А що се отнася до Чейни Джоунс, тя привлече вниманието в социалните медии именно с това, че прилича на бившата съпруга на Уест - Ким Кардашиян – и като фигура, и като лице. 

Кание Уест, Джулия Фокс и иска ли половинката на рапъра да бъде като Ким Кардашиян

Гаждето на Кание иска да е като Ким

И интересно признание за Кардашиян

Същото наблюдавахме и при предишната приятелка на рапъра – Джулия Фокс. Тяхната бурна връзка започна в навечерието на Нова година и приключи през февруари.

Любопитни сме да видим колко ще продължи тази с Джоунс.