Докато Ким Кардашиян и Кание Уест са в епизод пореден на размяна на обиди и обвинения, рапърът си умира да привлича вниманието и със съвместни появи с настоящата си половинка Джулия Фокс.

Кание Уест, Джулия Фокс и дебютът им на червения килим на Седмицата на модата в Париж

Кание и Джулия - странната двойка на червения килим

Изглежда се намериха

Красавицата досега не беше особено известна, но бързо придоби славата на жена, която очевидно иска да прилича на Ким Кардашиян. А вече и не се срамува да си го признае.

Оказва се, че откакто са двойка, Уест я е оборудвал с изцяло нов гардероб, като двамата в повечето случаи са с еднакви или сходни тоалети. А също така нейните визии доста наподобяват тези, които избира и все още законната съпруга на рапъра. И така Фокс се превърна в нейна двойничка.

Снимка 563051

Източник: GettyImages

А при участието си в подкаста Call Her Daddy Фокс коментира сравненията между нея и Кардашиян, определяйки ги като "тъжни". Призна обаче, че някои от тоалетите, с които се показва напоследък, много приличат на тези, с които сме виждали Ким преди време.

"Е, носили сме някои подобни дрехи и аз бях наясно. Знаех, че Ким ги е носила преди това и смятах, че е готино", казва Джулия, която очевидно не се притеснява да се разкрие като фен на стила на риалити звездата.

Снимка 563050

Източник: GettyImages

Въпреки това тя смята сравненията между двете за неудачни, защото не приема жени да се съпоставят на толкова повърхностна основа. Освен това е категорична, че не смята да "прекрачва границата" и да коментира отношенията между Ким и Кание, цитират я от Independent.

Фокс обаче не пропусна да спомене, че не се е "появила от нищото", както смятат някои и че има история в света на модата. Дори обясни, че Кардашиян са зареждали модели от нейната марка в бутика си и са носили някои от дрехите й на фотосесии. Така че очевидно двете дами просто имат сходен стил.

Мадона, Джулия Фокс и какво свързва новата приятелка на Кание Уест с поп кралицата

Какво прави новото гадже на Кание Уест в компанията на Мадона

Изглеждат доста близки

Красавицата отговори и на обвиненията, че връзката й с Кание е лъжа. "Времето ще покаже. Ще видите", заяви лаконично тя.