Че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са двойка, отдавна не е тайна за никого, защото са заедно от две години. Те обаче не обичат да демонстрират любовта си, а снимките, на които ги виждаме заедно, обикновено са дело на папараци.

Кая Гербер, самоизолацията и с кого прекарва дните си моделът

С кого се гушка Кая Гербер

Сладка компания

Дали сега, по време на домашна изолация, са се затворили в някое от жилищата им, не се знае, защото и двамата са много потайни що се отнася до любовния им живот.

Камила Мороне обаче не пропусна да използва Instagram профила си, за да ни покаже с какво се занимава при толкова много свободно време напоследък. И да си признаем, никак не скучае, особено в такава приятна компания.

Кара Делевин и новите членове на семейството ѝ

Новите членове в семейството на Кара Делевин

Страхотни сладури

И под приятна компания, имаме предвид не тази на Леонардо, а тази на едно космато приятелче, което Камила прегръща по цял ден вкъщи.

От качените снимки в профила ѝ виждаме как моделът позира с едно прекрасно кученце на ръце, което страшно много прилича на хъски.

"Карантинно гушкане. Все още работим над подходящия ни ъгъл за снимане", пише с усмивка под кадрите моделът, като добавя и хаштаг с призив да не купуваме животни, а да ги осиновяваме.

Съдейки по някои от по-старите ѝ снимки, и Камила (като Селена Гомес, Кая Гербер, Кара Делевин и много други знаменитости) е направила едно добро дело и е осиновила вкъщи не едно, а цели две кучета. Две от многото животни в приютите, които чакат своя спасител.

Коронавирусът, домашната изолация и защо сега е най-добрият момент да си осиновим домашен любимец

Защо сега е най-добрият момент да си осиновим домашен любимец

И какво е важно да знаем като бъдещи осиновители