Една от горещите двойки, които следим с интерес, са младите изпълнители Камила Кабейо и Шон Мендес, популярни най-вече с хита си "Senorita".

Шон Мендес, Камила Кабейо и как двамата демонстрират любовта си

Заедно ли са Шон Мендес и Камила Кабейо

Бакскетболният мач е добра арена, за да по демонстрират ласки

Това, което знаем за тях, е, че откакто светът е в пандемията от коронавирус, те са се самоизолирали заедно в дома на Камила в Маями. 

По всичко изглежда, че съжителството между 22-годишният Шон и 23-годишната Камила върви добре, а връзката им става все-силна и стабилна. Сега те споделиха щастливата новина, че са осиновили кученце и го представиха чрез поредица от снимки и видеоклипове, които публикуваха в Instagram.

View this post on Instagram

on

Камила и Шон имат още три кучета - нейните ши цу Лео и чихуахуа Юджин, и неговата немска овчарка Тъндър. Но новият им космат приятел всъщност е първото кученце, което осиновяват заедно, отбелязва Billboard.

View this post on Instagram

on

То е от породата голдън ретривър и се казва Тарзан. В единия клип изпълнителката на "Havana" си играе с Тарзан на задната седалка на колата, докато Шон заснема клипа. В друго видео двойката се забавлява с щастливия ретривър у дома.

View this post on Instagram

on

Много от известните последователи на Шон и Камила също се радваха на новия им домашен любимец и показаха това в полето за коментари под публикациите. Сред тях е съпругата на певеца Джъстин Бийбър - Хейли.