Камила Кабейо и Шон Мендес определено са сред най-сладките известни двойки в момента. И си признаваме, че с нетърпение очакваме нова съвместна песен, защото "Señorita" се оказа доста сполучлива.

Шон Мендес, Камила Кабейо, самотата и как любовта е променила живота му

Самотните дни на Шон Мендес

Как се е чувствал изпълнителят преди да срещне любовта

Вече знаем, че Камила е успяла да промени живота на Шон Мендес, като е успяла да го измъкне от самотата, която определено не е нещо чуждо на известните личности. Кубинката пък реши да върне жеста и в профила си в Instagram също отдаде заслуженото на половинката си.

Кабейо сподели тяхна снимка и под нея написа, че благодарение на Мендес е научила много за любовта. Като например, че тя не се изчерпва само с хубавите и захаросани моменти, които виждаме на снимките.

Камила Кабейо пише също, че любовта не е никак лесна, въпреки че отстрани може и да изглежда така. Любовта понякога е разпиляна, неудобна, а на моменти дори и грозна. Но според изпълнителката нищо друго не може да се сравни с нея, защото тя има силите да накара да преминеш през всичко.

Камила Кабейо, Шон Мендес и осиновяването на първото им куче заедно

Кого осиновиха Камила Кабейо и Шон Мендес

На върха на щастието

Споделя всички тези неща с милионите си последователи, защото иска за пореден път да им покаже, че не всичко, което виждат в социалните мрежи, е истина. Или пък зад него стоят много други неща.