На Камила Кабейо можем да разчитаме честичко да ни радва със секси визии както на червения килим, така и от почивките ѝ на екзотични дестинации.

Камила Кабейо и секси забавленията й в Гърция

Секси забавленията на Камила Кабейо в Гърция

И певицата избра южната ни съседка за ваканция

След като преди около две седмици тя сподели снимки от ваканцията си в Гърция, за кратко се завърна към официалните събития, за да уважи наградите Premios Juventud 2023 г. в Пуерто Рико. На тях певицата отново впечатли с облеклото си - бе избрала да носи стилна черна рокля с тънки презрамки, дело на The Attico (на заглавната снимка).

Сега обаче Камила Кабейо отново си е дала време за почивка, този път в Пуерто Рико. И този път всички седем кадъра от поредицата, които е споделила в Instagram профила си, са дори още по-предизвикателни.

За първата снимка в басейна певицата директно е захвърлила банските, като за да закрие гърдите и дупето си, е сложила две пеперудени емотиконки.

В третата снимка обаче е загатната повече романтика. На фона на красив залез и море виждаме сянката на Камила Кабейо, облечена в дълга рокля. На други два от кадрите пък тя показва двете си плажни четива.

От описанието към поста на певицата, което е на испански, става ясно, че след заслужената ваканция, я чака усилена работа, тъй като ѝ предстои да издаде чисто нов албум, пише InStyle.

Камила Кабейо и Шон Мендес - отново разделени, след като дадоха втори шанс на любовта си

Отново сама ли е Камила Кабейо

Кой да очаква...

Покрай ангажимента си като водеща на 22-ия сезон на американския The Voice, Камила Кабейо не е пускала нова музика от около година. Не се и съмняваме, че феновете ѝ с нетърпение очакват новите ѝ парчета.