Нито ден без знаменитост по бански. Това би могъл да е лозунгът на това лято. А и на всяко лято по принцип, когато почти всяка звезда се стреми да осведоми последователите си в социалните мрежи къде и как прекарва ваканцията си.

Камила Кабейо и Шон Мендес - отново разделени, след като дадоха втори шанс на любовта си

Отново сама ли е Камила Кабейо

Кой да очаква...

Камила Кабейо не прави изключение. Освен това се включва в така актуалната тенденция на американски изпълнители, които избират Гърция за своята лятна почивка.

26-годишната изпълнителка на "Havana" публикува снимки в официалния си Instagram профил, където се къпе в морето край неназован гръцки бряг. "Нямам търпение да се върна към хроничното безпокойство във водите на Флорида, където гъмжи от акули", пошегува се тя.

На снимката Кабейо е в супер изрязан бански от две части на пламъци и демонстрира апетитните си форми. Няколко дни преди това тя публикува поредица от кадри от Атина, където явно се забавлява добре с вечерни партита, пишат People.

Преди да се озове в Гърция, Камила Кабейо прекара доста време в Париж, където присъства на някои от ревютата на Седмицата на висшата мода. Междувременно всичките й фенове стискат палци певицата и Шон Мендес да се съберат за трети път.