Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че е в тежест на данъкоплатците (особено в тежък икономически момент като настоящия), някои негови членове се радват на несекващата обич на поданиците си. Като дъщерята на кралицата принцеса Ан. И като Камила.

Камила, рожденият ден на херцогинята на Корнуол и трите й правила за щастлив живот

Правилата за щастлив живот на Камила

Херцогинята ги споделя по случай рождения си ден

Херцогинята на Корнуол навърши 75 години през юли, но продължава да приема поздрави.

Купища поздравителни картички от фенове са пристигнали в Кларънс Хаус по случай юбилея й, а на някои от тях Камила дори е успяла да отговори. Разбираме това, благодарение на публикация в Twitter на потребител с име ChristinZ.

От Express пишат, че в въпросната Кристин е получила отговор лично от съпругата на принц Чарлз. "Благодаря ви за пожеланията. Все още не мога да повярвам, че станах на ¾ век", гласи той.

Феновете на кралското семейство побързаха да коментират отговора на херцогинята. "Колко мило. Обожавам Камила", "Какъв чудесен отговор, точно в стил Камила", "Ха-ха, харесва ми това малко послание", са част от коментарите.

Express ни напомнят, че по случай 75-ия си рожден ден херцогинята на Корнуол беше гост-редактор на списание Country Life. Корицата, както и фотосесията вътре, са дело на снаха й Кейт Мидълтън.