Отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит са далеч от разрешаване. Макар вече да са разведени, двамата имат редица неща, които да делят в съда. И, както обикновено става в такива случай, най-потърпевши се оказват децата им.

След Вивиан и Захара, Шайло също маха фамилията на Брад Пит от името си

След Вивиан и Захара, Шайло също маха фамилията на Брад Пит от името си

Едно по едно децата на актьора се отказват от неговото име

След широко обсъждания инцидент от 2016 г., когато по време на полет Пит е упражнил физическо насилие над Анджелина, а децата им са били свидетели, актьорът няма как да се надява на топли чувства от страна на децата си.

19-годишната Захара първа се отдръпна от него, като премахна фамилията му от името си. Последваха и другите две момичета - 15-годишната Вивиън, която се подписва само с фамилията Пит, и 18-годишната Шайло, за която се говори, че е била особено близка с баща си.

Снимка 644968

Източник: GettyImages

Инцидентът в самолета афектира и 22-годишния Мадокс, който решава, че от онзи момент нататък ще е защитникът на майка си. Източници, близки до Брад Пит, твърдят, че актьорът е наясно, че проблемите му с алкохола са били причина за разрива в семейството му.

Снимка 615897

Източник: GettyImages

"Той обича много Мадокс и макар в момента двамата да не общуват, Брад винаги ще се надява, че двамата ще успеят да се сдобрят", коментира още източникът пред Us Weekly.