Сезонът на седмиците на модата е и на супермоделите като Бела Хадид със сигурност им е доста натоварено. С времето обаче се придобива практика и професионализъм. А ако ни е интересно какво прави сестрата на Джиджи минути преди да излезе на подиума, едно клипче ни дава отговор, при това доста интересен.

По време на подготовката за ревюто на Brandon Maxwell - част от Седмицата на модата в Ню Йорк, Бела Хадид оказа помощ на коафьорите, които трябваше да се справят с прическите на десетките модели. Тя се захвана с афро визията на своя колежка и дългогодишна приятелка Ари Афлало, докато довършваха нейния балерински кок. И показа завидни умения и в това занимание.

Хадид се е пошегувала, че ще направи косата на своята приятелка, както е обичала да прави, когато двете са били малки и всичко е било само на игра. Но уменията на модела явно не са на аматьорско ниво, а близо до това на професионалистите, пише Independent.

Бела Хадид, Versace, KITH и колко секси е моделът в новата кампания на марките

Бела Хадид - невероятно секси в новата кампания на Versace

Versace и KITH правят чудеса

Все пак, колко часа е прекарала, наблюдавайки какви чудеса вършат с косата й, нормално е да е попила някоя и друга тънкост от занаята. Освен в прическите, Бела показа, че доста я бива и в масажите на лицето, които са много важни, за да бъде кожата млада и свежа.