Дните след MET Gala очаквано преминават в коментиране на новините от бляскавото събитие. Но някак покрай всички присъстващи и тоалетите им забравихме за тези, които не видяхме под светлините на прожекторите тази година.

Какво прави Блейк Лайвли, докато гледа MET Gala от вкъщи

Какво прави Блейк Лайвли, докато гледа MET Gala от вкъщи

Въпрос на приоритети

Освен Блейк Лайвли, която предпочете да си остане у дома с бебето и другите си три деца, благотворителният бал пропуснаха и две красавици, които винаги са привличали не по-малко внимание - Зендая и Селена Гомес.

Липсата им явно сериозно е разочаровала техните фенове, защото в социалните мрежи се появиха снимки, които ни вкарват в заблуда, че те всъщност са били на MET Gala 2023. Кадрите са дело на изкуствен интелект и за броени часове станаха един от най-споделяните в Twitter - особено тези на Гомес, която не е присъствала на събитието от 2018 г.

На тях виждаме певицата и актриса в красива синя рокля, която буди възхищение не по-малко от сексапилната фигура, с която Селена в действителност не може да се похвали към този момент.

Скоро след публикуването на кадрите в Twitter и събирането на десетки милиони гледания, под тях се появи важното пояснение, че Гомес не е присъствала на Met Gala и снимките са създадени на базата на тези на Лили Джеймс от миналогодишното издание на събитието. С две думи - някой е сложил главата на Селена върху чуждо тяло.

Снимка 616700

Източник: GettyImages

Не може да не признаем, че комбинацията е сполучлива, защото преобладаващите коментари са от потребители, които не крият, че са помислили снимките за истински. Други обаче са категорични, че фалшивите изображения стават все по-реалистични и това е наистина плашещо, защото все по-трудно ще отсяваме истината.

Как изглежда Селена Гомес в булчинска рокля (на снимачната площадка на Only Murders in the Building)

Селена Гомес като булка

Бялото определено ѝ отива

Друга колежка на Гомес също стана жертва на изкуствения интелект. Зендая не бе сред присъстващите на благотворителния бал, но неизвестни решиха да поправят тази грешка, като превърнаха Рита Ора в звездата от "Еуфория".

Снимка 616699

Източник: GettyImages

Отново наистина сполучлив колаж, но истината е, че не актрисата, а певицата бе с красивата черна рокля на Prabal Gurung, пише Independent.