Преди седмици стана ясно, че Селена Гомес не скучае, а се е захванала със снимките на третия сезон на сериала Only Murders in the Building.

Селена Гомес, новата най-следвана жена в Instagram и оттеглянето ѝ от социалните мрежи

Коя е най-следваната жена в Instagram

Измести дори Кайли Дженър

Когато екипът сподели снимки с новината, че отново работят заедно, научихме, че към него ще се присъедини не кой да е, а самата Мерил Стрийп. Актьорът от "Приятели" Пол Ръд и актьорът от "Анатомията на Грей" Джеси Уилямс пък ще продължат участието си в сериала. Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин отново ще влязат в ролите си съответно на Мейбъл Мора, Оливър Пътнам и Чарлз-Хейдън Савидж.

От последните снимки, които екипът на сериала сподели, става ясно, че работата ври и кипи. На един от кадрите виждаме Стив Мартин, облечен в елегантен смокинг, застанал до колежката си Селена Гомес, която пък е в... булчинска ретро дантелена рокля и с воал.

"Познайте какво се случи току-що!", пише актьорът към снимката. Мартин Шорт също не пропуска шанса си да позира до красивата булка и сподели своята снимка, към която написа: "Оказа се, че и това се е случило."

Селена Гомес, Бела Хадид, The Weeknd и какво мисли актрисата за модела, с чийто бивш е излизала

Когато Селена Гомес си пада по Бела Хадид

Откровения по женски

Разбира се, и самата Селена Гомес се възползва от момента и сподели няколко свои кадъра с булчинската рокля. "Просто обикновен ден на работа", озаглави тя поста си в Instagram.