След смъртта на Елизабет Втора Великобритания Чарлз най-после се възкачи на престола след десетилетия чакане. Голяма част от поданиците му обаче продължават да чакат, защото предпочитат принц Уилям, а не Чарлз за монарх.

Кейт Мидълтън, принц Уилям и интимните моменти, които демонстрират публично

"Палавата" Кейт отново в действие

Два жеста на принцесата, които направиха впечатление през отминалата седмица

Кейт Мидълтън - съпругата на Уилям и настояща принцеса на Уелс пък вече има осанката на кралица. Стройна и с безупречен стил, и поведение, тя със сигурност успява да вдъхнови много хора. А ето как точно поддържа страхотната си форма.

Физическа активност

Самата принцеса признава, че с три малки деца не й е трудно да е вечно в движение. Тя използва всяка свободна минута, за да се раздвижи. Дори това да означава да скача с Джордж, Шарлот и Луис на батута вкъщи.

Снимка 623969

Източник: GettyImages

Когато разполага с повече време, Мидълтън тренира във фитнеса Harbour Club в лондонския квартал Челси или пък в този в двореца Кенсингтън. Йога, тенис, колоездене, ски, джогинг са сред останалите й любими физически активности, пишат Cosmopolitan.

Диета

Когато става въпрос за здравословно хранене, също няма как да се съмняваме в принцесата. Тя е голям фен на смутитата - сред любимите й са такива със спирулина, кейл, матча, боровинки, кориандър.

Снимка 626319

Източник: GettyImages

Кейт Мидълтън прекарва и доста време в кухнята, когато е със семейството си. Уилям, както и трите им деца предпочитат домашна храна, а тя няма против да готви супи, къри яхнии и печено пиле - любимо на съпруга й. Самият Уилям пък признава, че и двамата с Кейт са фенове на сушито.