Отмина още една забележителна седмица за кралското семейство, изпълнена със събития. Да, в нея се състоя и така наречената Шотландска коронация на крал Чарлз, но истинската звезда на отминалите седем дни беше друга - принцесата на Уелс.

Кейт Мидълтън и шотландската коронация на крал Чарлз - облеклото, което предизвика въпроси

Визията на Кейт, която предизвика много въпроси

Отново се отличаваше от всички

Откакто е съпруга на престолонаследник, Кейт Мидълтън като че пристъпва към всяка задача в официалните си задължения по-уверено. И все по-малко трябва да се учудваме на "волности", които до момента не си е позволявала.

Като например да потупа съпруга си по дупето на публично място. Видяхме го на наградите БАФТА, видяхме го и в Единбург на 5 юли, когато в катедралата Сейнт Гилс всички обсъждаха къде точно е ръката на Кейт.

"Изглежда като проява на привързаност, така показва подкрепа и почти майчинско вдъхване на кураж, като в същото време е жест на интимност", коментира експертът по език на тялото Джуди Джеймс пред Express.

Снимка 625443

Източник: GettyImages

Само ден след въпросното потупване Кейт Мидълтън отново демонстрира увереност и не пропусна нов интимен жест към принц Уилям по време на поло турнира Royal Charity Polo Cup, в който той участва.

Снимка 625445

Източник: GettyImages

"Кейт изглеждаше повече като горд родител на училищно спортно събитие, отколкото като съпруга на поло играч", коментира Джеймс. И наистина принцесата мина уверено по терена, позира с играчите и дори си позволи да се смее малко по-фриволно, отколкото позволява титлата й.