Стачка на сценаристите и актьорите в Холивуд продължава вече четвърти месец и няма изгледи да приключи. Нещо, което блокира работата по почти всички филми и сериали, които се подготвят.

Сценаристи в Холивуд на стачка - какво искат и как спирането на работата ще се отрази на филмите и сериалите

Какво се случва в Холивуд и защо има стачка

Какво искат сценаристите и как спирането на работата ще се отрази на филмите и сериалите

Но в това число влизат и вечерните предавания, които са "на тъмно" вече няколко месеца. Дрю Баримор обаче се опита да промени това и да върне предаването си The Drew Barrymore Show в ефир.

В началото на миналата седмица актрисата обяви, че е взела решение да поднови предаването си, което води от 2020 г., въпреки че е в разрез с правилата, поставени от стачкуващите организации. Тогава тя обоснова решението си, че предаването е по-голямо от самата нея и има много други хора, които разчитат на заплатите си.

Всичко това обаче навлече гнева на сценаристите и актьорите към Дрю Баримор. Това наложи намесата на актрисата, която публикува кратко видео в профила си в Instagram, за да се извини и защити решението си. Видеото е вече изтрито, но дори то не успя да охлади страстите.

Провокация след провокация - личните признания на Ванеса Хъджинс и Дрю Баримор

Провокация след провокация - личните признания на Ванеса Хъджинс и Дрю Баримор

Откровения по женски

Според People, всичко това е накарало Баримор все пак да се откаже от идеята да върне в ефир предаването си. В изявление отново в социалната мрежа Дрю Баримор казва, че е взела решението да не подновява The Drew Barrymore Show за четвърти сезон, докато стачката не приключи.