Когато си родител на четири деца, почти всеки ден някое от тях успява да те изненада и зарадва с нещо. А Дейвид и Виктория Бекъм се гордеят с всяко едно от отрочетата си, както можем да видим от публикациите им в социалните медии.

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм в Beckham - документалната поредица на Netflix за връзката и брака им

Когато Дейвид рискува всичко заради Виктория

Двамата срещу всички

"Внимавайте, защото някой си взе шофьорския изпит", написа 48-годишната футболна легенда в стори в Instagram профила си. На снимката виждаме 18-годишния му син Круз зад волана на червен SUV.

Самият Круз Бекъм не е споделил в социалните медии, че вече е шофьор. За сметка на това обаче научаваме за новите му татуировки, които не са една и две. Последната му представлява роза, до която има надпис "Мама и тате".

Татуировката е дело на популярния сред знаменитостите татуист Certified Letter Boy и именно на неговия профил виждаме снимка на Круз. Няколко седмици по-рано отново при него най-малкият син на семейство Бекъм си направи друга татуировка.

И, изненада - тя отново е посветена на един от родителите му. Представлява думата Posh, какъвто е прякорът на Виктория Бекъм, когато тя все още е част от момичешката поп група Spice Girls.