Брад Пит и Инес де Рамон бяха забелязани за първи път заедно миналия ноември. Тогава бяха снимани зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис и малко по-късно стана ясно, че всъщност се срещат от няколко месеца.

Защо Брад Пит отказва да запознае Инес де Рамон с децата и с Анджелина Джоли

Защо Брад Пит отказва да запознае Инес де Рамон с децата си

Предпазлив подход

Очевидно нещата помежду им са потръгнали добре от самото начало, тъй като често бяха засичани и на други събития, включително премиери на филми на актьора, както и рождения му ден. Освен това те вече и са пътували заедно, за да прекарат Нова година и Свети Валентин като двойка.

Това лято връзката на Брад Пит и Инес де Рамон се е задълбочила дори още повече. През юли източник на People издаде, че двамата продължават да прекарват много време заедно и "наистина се наслаждават на компанията си и са много влюбени". Той добави още, че връзката помежду им е "много силна" и двамата "се справят страхотно" в развитието на взаимоотношенията си.

Предвид, че изминалите месеци Инес де Рамон често пътуваше до Европа, където Брад Пит беше на снимки на филм за Формула 1, едва ли има причина да се съмняваме, че двамата са наистина влюбени. И поредното доказателство за това дойде само преди седмица.

Двойката бе забелязана за първи път на официално събитие по време на 12-тото издание на Art+Film Gala в Лос Анджелис. На церемонията 59-годишният актьор и 33-годишната дизайнерка на бижута са били уловени да се наслаждават на компанията си, но така и не са позирали заедно за снимка.

Връзката им обаче продължава да се развива повече от добре. Сега, вече година откакто са заедно, отново източник на People разкрива, че Брад Пит дори представя Инес де Рамон като своя приятелка.

"Страхотно е да го видя на добро място. Инес го прави много щастлив", допълва още информаторът.

Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка

Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка

Когато любовта витае във въздуха

По думите му това е първата истинска връзка на актьора след раздялата с Анджелина Джоли от 2016 г. Инес де Рамон също вече има един развод зад гърба си. През май 2022 г., след едва три години брак, тя и актьорът от "Дневниците на вампира" Пол Уесли обявиха, че се разделят.