Не всички холивудски звезди обичат да споделят снимки на децата си в социалните мрежи и имат сериозни аргументи да не го правят. Хали Бери е една от тях.

Хали Бери, фитнесът, снимките по бански и страхотната форма на актрисата

Хали Бери - на 55 и пак по бански

Тяло за завиждане

Все пак се случва, вярно много рядко, да открехне вратата на дома си и да покаже моменти от живота им - като музикалния талант на сина ѝ Масео Мартинес, например.

Актрисата сподели три черно-бели снимки на осемгодишния си син в профила си Instagram, които очароваха милионите ѝ почитатели.

На тях виждаме Масео - синът ѝ от брака с френския актьор Оливие Мартинес - да свири на китара. Към една от снимките Бери публикува и цитат от Боб Марли: "Едно хубаво нещо свързано с музиката - когато те удари, не чувстваш болка..."

Трябва да отбележим, че всички снимки са направени така, че все пак да не се вижда лицето на Масео. Бери има и 13-годишната дъщеря Нала от брака ѝ с канадския модел Габриел Обри. В по-старо интервю за Today актрисата обяснява защо толкова се е борила да защити личното пространство на децата си, припомня Yahoo!Life.

"Просто не ми се струва правилно", казва тя. "Те самите ще го направят достатъчно скоро. Това ще бъде техният живот и те ще изберат кога да започнат." Една от последните снимки на Масео актрисата публикува за осмия му рожден ден през октомври миналата година.

Феновете ѝ се надяват скоро да видят и порасналата ѝ дъщеря Нала, все пак, щом сподели тези снимки на сина си, значи е възможно да ги зарадва и с такива на дъщеря си.