Човек и добре да живее, винаги идва време за трудни раздели, които са просто част от живота. Вчера, 11 август, най-добрата ни спиртньорка Ивет Лалова сподели със своите последователи в Instagram, че предишния ден си е взела последно сбогом с домашния си любимец - лабрадора Болт.

Кучето бе верен приятел на Ивет и съпругът й Симоне в продължение на точно девет години и два дни. А раздялата им Лалова определя като най-трудното нещо, което някога й се е случвало.

"Ти винаги беше до мен - и в щастието, и в сълзите. Имам хиляди спомени как станахме семейство и ме накара да се почувствам като твоя майка", пише спортистката под снимките с домашния си любимец.

"Толкова много тичане и плуване заедно и толкова много безсънни нощи, когато не се чувстваше добре. Всеки, който някога е имал домашен любимец, знае силата, която тези малки същества имат върху нас", продължава Лалова.

Болт за нея е повече от куче - истински приятел и компания по време на дългите възстановявания след тренировки и контузии. "Ти би скочил в колата при мен, независимо къде отивам, защото просто трябва да си с мен."

"Ти обичаше хората и партитата. И сега виждам колко много хора са обичали теб. Защото ти беше моето страхотно момче и искам да ти благодаря за безусловната любов, която ми даде. За това, че избра мен и Симоне още от първата ни среща и прекара целия си живот с нас", продължава емоционално Лалова.

Ивет Лалова, ваканцията, подновяването на състезанията и за какво мечтае атлетката

За какво мечтае Ивет Лалова

Ние пък за Ивет по бански

Болт със сигурност ще остане завинаги както в нейното сърце, така и в това на съпруга й, и те винаги ще го обичат.