Ивайло Захариев, станал известен от ролята си в "Под прикритие", в момента е в Белград, където участва в снимките на сръбския филм "Южен вятър". Там той ще влезе в ролята на разглезен мафиотски син.

На път към фитнеса обаче той се натъква на Новак Джокович. Захариев, разбира се, не пропусна да се снима с най-добрия сръбски тенисист и сподели снимката в профила си в Instagram. 

Преди да отида на снимки, влязох във фитнеса на хотела. Не тренирах сам. :`) Before shooting in #Beograde I went down to the hotel's gym. And I didn't train alone. :`) #novakdjokovic

Публикация, споделена от Ivaylo Zahariev (@ivaylo.zahariev) на

Под снимката той написа: "Преди да отида на снимки, влязох във фитнеса на хотела. Не тренирах сам."

Новак Джокович ще отваря ресторант за нуждаещите се

Новак Джокович ще отваря ресторант за нуждаещите се

„Парите не са проблем за мен. Изкарах достатъчно да нахраня цяла Сърбия“

Сръбската продукция, в която взима участие и Ивайло Захариев, се очаква да излезе през март 2018 г., като тя ще проследи пътя на Синан Сакич, в чиято роля ще влезе Сърджан Тодорович ("Черна котка, бял котарак", 1998 г.). Той решава да се присъедини към музикалната група "Южен вятър". Когато групата се разпада обаче, Сакич поема по пътя на наркотиците. Филмът, както е описано в IMDb, ще проследи дългия път, който трябва да измине, за да се изчисти от влиянието им.