В началото на миналото лято всички останахме изненадани от новината за раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Поредната звездна двойка, която ни изглеждаше перфектна, просто се разпадна. И от тогава досега никой от двамата не даде информация от първо лице какво точно се е случило помежду им.

Руският модел обаче реши да наруши мълчанието си в последното си интервю за Vogue. В него темата за раздялата и живота след нея не е подмината, а Шейк явно има какво да ни каже по нея.

След четири години любое и раждането на вече тригодишната им дъщеря Леа, Шейк и Купър вече имат зад гърба си връзка, в която са дали и най-доброто, и най-лошото от себе си. "Това е в човешката природа.", смята моделът.

Снимка 427687

Източник: GettyImages

Тя е осъзнала, че не е задължително двама души, които са страхотни сами по себе си, да успеят да създадат страхотна двойка. Въпреки това, и двамата трябва да са благодарни за преживяването, което са имали.

А за Ирина животът без Брадли е нова почва, която тепърва опипва. Най-големи трудности среща заради баланса, който трябва да намери между професионалните си ангажименти и ролята си на самотна майка.

Ирина Шейк и с кого изкарва почивката си в Коста Рика моделът

С кого почива Ирина Шейк в Коста Рика

Плажни забавления

Дори има дни, в които се събужда и изпадна в паника, защото не знае как ще успее да се справи. Усеща, че губи почва под краката си, че се разпада. И някак успява да се събере, заради дъщеря си.