Както при повечето знаменитости, началото на годината и за Ирина Шейк започна с почивка на екзотично място. Като се има предвид, че моделът има рожден ден на 6 януари, не е изненадващо, че си е взела няколко дни отпуск именно около тази дата.

Ирина Шейк на 35

Ирина Шейк в 20 факта

Защото някой днес има рожден ден

И докато повечето известни личности избраха Сейнт Бартс като дестинация за своята ваканция, то руският модел се спря на доста по-екзотично и не толкова популярно местенце - Коста Рика. 

Ирина реши да не държи своите фенове в напрежение и всеки ден споделяше по един кадър, с който разкриваше как изкарва ваканцията си. 

Един много важен въпрос обаче не спираше да гложди създанието ни, а именно с кого е решила да се откъсне от света Ирина, за да отпразнува рождения си ден.

Ирина Шейк и снимките ѝ в Instagram преди празниците

Ирина Шейк и снимката ѝ без горнище

Ирина Шейк знае как да дразни Брадли Купър

Тъй като въображението ни е доста развинтено, предположихме, че е в компанията на някой симпатичен младеж, с когото е решила да замени Брадли Купър. Сексапилният модел обаче опроверга предположенията ни като качи снимка, на която я виждаме на плажа с приятелка.

"Твоя е вината, Алисия Волска, че се озовахме тук", пише под кадъра Ирина, където освен спомената дама, моделът е тагнала и още една жена. Очевидно трите си изкарват прекрасно в Коста Рика, където се наслаждават на слънце и пусти райски плажове. Да им завиди човек.