Наскоро Ирина Шейк провокира интереса ни в новата рекламна кампания на Intimissimi, където позира за серия от невероятни снимки по прозрачно бельо.

Сега в профила на Ирина в Instagram се натъкнахме на клип, който ни накара да поспрем със скролирането и да обърнем внимание в новия проект, в който участва. Този път работата ѝ е свързана с промотиране на спирала на марката Pat McGrath.

В рекламната кампания обаче моделът си партнира със сина на Елизабет Хърли - Деймиън Хърли. Виждаме Ирина Шейк, облечена в провокативна кожена рокля да интимничи със сина на актрисата, покорно легнал до нея.

По всичко личи, че 17-годишният Деймиън е избрал да тръгне по пътя на известната си майка и вече прави първите си уверени стъпки в модния бранш.

А интересът към сина на Хърли е предизвикан не само от това коя е майка му, но и от начина, по-който изглежда - заради дългата си коса, лесно може да бъде объркан именно с Елизабет Хърли.

Може би и затова рекламата на спиралата, в която Ирина се гушка с Деймиън, ни се стори така въздействаща и провокативна.