Преди няколко месеца разбрахме, че синът на най-богатия човек в Азия - Мукеш Амбани, Анант ще се жени и типично по индийски целият свят трябваше да разбере.

Предсватбените тържества на Анант Амбани и Радхика Мърчант - как Риана, Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп се забавляват заедно

130 частни самолета, 500 ястия и Риана на живо - лудото предсватбено тържество на сина на един от най-богатите хора в Азия

Три дни яли, пили и се веселили

На първото предсватбено тържество присъстваха редица известни личности като Бил Гейтс и Марк Зукърбърг, а лично Риана се качи на сцената, за да изпълни някои от големите си хитове.

Малко по-късно се е състояло второ, но този път на круизен кораб в Италия. Там според Vanity Fair участие са взели Давид Гета, The Backstreet Boys, Кейти Пери, Андреа Бочели и Pitbull.

Е, предсватбените тържества на Анант Амбани и Радхика Мърчант не са свършили, защото тези дни се е състояло още едно. Младоженците са събрали в Мумбай приятели и роднини, за да отпразнуват голямото събитие, а специален гост е бил Джъстин Бийбър.

Самият изпълнител използва профила си в Instagram, за да сподели няколко поста от събитието. От споделените от Бийбър видеа прави впечатление, че гостите са се забавлявали много, а самият той е залагал повече на това да ги оставя те да пеят.

Хейли и Джъстин Бийбър очакват първото си дете

Хейли и Джъстин Бийбър очакват първото си дете

Плюс още една вълнуваща новина за двойката

Към момента не ясно колко са стрували трите партита, но според BBC Риана е получила 7 милиона долара за участието си, а Джъстин Бийбър 10 милиона долара. Но каквато и да е крайната сметка, едва ли тя представлява проблем за Мукеш Амбани, чието състояние се оценява от Forbes на 124 милиарда долара.