Илон Мъск със сигурност не е от хората, които могат да имат съмнения дали не са пропилели живота си. Милиардерът гори в своята работа и неведнъж е казвал, че не препоръчва на никого да работи толкова, колкото него.

Илон Мъск, Starship и кога корабът на SpaceX изпрати хора на Луната

Промяна в плановете за Мъск и Starship

За добро или за зло

Сигурни сме, че се надява да има колкото се може повече време на този свят, за да осъществи всичките си мечти, които умело превръща в практически планове. Но това не значи, че Мъск се страхува от смъртта - дори напротив.

Какво в повечето случаи, и този път милиардерът даде воля на мислите си в Twitter. В своя профил половинката му Grimes написа, че смъртта е избор, който тя никога няма да направи. А Мъск й отвърна, че ще посрещне смъртта, когато тя дойде.

"Дори да не е на Марс", бе въпросът, който предприемачът получи след лаконичния си коментар. А веднага след това допълни, че предпочита да умре на Марс.

Джеф Безос, Илон Мъск, NASA и защо собственикът на Blue Origin съди космическата агенция

Безос съди NASA заради Мъск

Враждата им няма край

Така че очевидно милиардерът иска да има възможност да поживее още няколко години, за да успее да стъпи на Червената планета (а защо не и да се пренесе да живее на нея). След това пък смъртта може да идва, когато си реши - той ще е постигнал своето.