Оказва се, че личният живот на Илон Мъск е също толкова противоречив и скандален, колко и делата на компаниите му. След като стана ясно, че създателят на Tesla и SpaceX е станал баща на няколко деца от различни майки в период от няколко месеца, се появява нова информация за връзките му.

Илон Мъск, Шивон Зилис и новината за тайните близнаци на милиардера

Илон Мъск отново е баща на близнаци

Милиардерът е много потаен

Според източник на Wall Street Journal, 51-годишният Мъск е имал връзка със съпругата на създателя на Google Сергей Брин.

Мъск и Никол Шанаан са имали "кратка афера" миналата есен по времето, когато той се сдоби с дъщеря от вече бившата си половинка Grimes с помощта на сурогатна майка. Според WSJ именно това е бил катализаторът, накарал Сергей Брин да подаде молба за развод през януари 2022 г.

Снимка 567157

Източник: GettyImages

Късно вечерта в неделя, 24 юли, Илон Мъск публично отрече слуха завръзка с Шанаан. "Това са пълни глупости. Сергей и аз сме приятели и дори бяхме заедно на парти снощи. Срещал съм Никол два пъти за три години, и двата пъти заедно с много други хора. Нищо романтично няма в срещите ни", написа той в Twitter.

От WSJ припомнят, че в зората на световната икономическа криза през 2008 г. Брин дава на Мъск 500 хил. долара за основаването на Tesla. Изданието пише също, че от края на 2021 г. двамата не са в толкова добри отношения, като причината е въпросната "афера" на Мъск и Никол.

Снимка 581908

Източник: GettyImages

В момента Сергей Брин е десетият най-богат човек в света със състояние, възлизащо на 89.9 милиарда долара. Илон Мъск е най-богатият и е на върха със своите 253.4 милиарда долара.