Илон Мъск и Grimes определено бяха една от най-чудатите звездни двойки. Създателят на Tesla и канадската изпълнителка обаче явно се разбират добре и след раздялата си, след която имат две общи деца и, очевидно, доста общи интереси.

Grimes, раздялата с Илон Мъск и шегите й за Космоса и плановете й

Шегите на Grimes след раздялата с Мъск

Какви ги е намислила

34-годишната Grimes пусна публикация, в която търси мнението на последователите си за желанието да промени външния си вид.

Тя признава, че от доста години обмисля пластична операция, след която ушите й ще имат формата на уши на елф. Споделя обаче, че се притеснява от това колко успешна ще е такава процедура, както и колко бавно ще зараснат хрущялите на ушните й миди.

Един от първите коментирали е Илон Мъск. "Негативите от операция за елфически уши вероятно са повече от позитивите." На което Grimes отговаря подобаващо, че вероятно ще е по-добре с CRISPR, но тя е имала късмета да се роди преди технологията да бъде усъвършенствана.

От People уточняват, че CRISPR е съкратено от Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats, което пък е технология, която позволява промяна на определени вериги на ДНК с цел на постигане на конкретни резултати.

Илон Мъск, Grimes и новината за второто им дете от сурогатна майка

Тайното второ дете на Илон Мъск и Grimes

Новината, която изненада всички

Мъск и Grimes се запознава в Twitter през 2018 г., където дискутираха подобни на CRISPR теми преди да се запознаят на живо. През 2020 г. се роди синът им X Æ A-12 или просто Екс, а през декември 2021 г. с помощта на сурогатна майка двамата се сдобиха и с дъщеря Ева Дарк Сидарел.