PewDiePie e каналът в YouTube с най-много абонати, а водещият Феликс Шелбърг е едно от най-разпознаваемите лица в мрежата. През последните месеци лидерството на Феликс бе разклатено от индийската платформа за музика T-Series, която към момента има едва около 30 000 абонати по-малко от PewDiePie.

Много фенове на Феликс инвестираха време и усилия в това да промотират канала и да му помогнат да запази преднината си, но изглежда, че най-големият помощник в това направление ще се окаже самият Илон Мъск.

Снощи Мъск обяви в Twitter, че е записал епизод на Meme Review, един от форматите на PewDiePie, в който самият той е бил водещ. Милиардерът си е партнирал с един от създателите на "Рик и Морти" Джъстин Ройланд, а целта им е била да помогнат на Феликс да напредне пред T-Series. 

Meme Review е формат на PewDiePie, в който Шелбърг разглежда най-интересните и забавни "мемета" по доста хумористичен начин. Дори не можем да си представим Мъск в тази роля, но сме убедени, че предстоящото видео ще постави рекорди по гледания и харесвания.

Предполагаме, че епизодът ще излезе по-късно днес, но е възможно публикуването му да отнеме повече време, заради предотвратяването потенциални изцепки като тази при гостуването на Мъск в подкаста Джо Роган преди време.

Как поведението на Илон Мъск се отразява на Tesla

Убива ли поведението на Илон Мъск Tesla

Цигарата с марихуана преля чашата за някои хора