Наскоро Шер се пошегува, че излиза с по-млади от нея мъже, защото тези на нейната възраст вече са починали. Е, явно освен чувството си за хумор, 78-годишната певица не е загубила и желанието си да се чувства обичана и желана. А от малко повече от година за това се грижи половинката й Александър Едуардс.

Шер срещу сина си Илайджа Блу Олман - съдебният спор за попечителство продължава

Наркотици, психични проблеми и арести - нови проблеми за сина на Шер

И защо певицата сега се страхува за живота му

Нестандартната двойка отново привлече погледите към себе си с появяването си на червения килим на кинофестивала в Кан. Дни по-късно рапърът говори пред TMZ за отношенията си с цели 40 години по-възрастната от него Шер.

По думите му, двамата нямат намерение скоро да сключват брак, но това не значи, че имат проблеми помежду си. Дори напротив - двамата се обичат много и се чувстват като истинско семейство.

Снимка 667727

Източник: GettyImages

Едуарс също призна, че певицата винаги е негова опора и го подкрепя във всяко негово действие - дори и когато става дума за скандал като сбиването, в което участваше наскоро на афтърпарти по време на кинофестивала в Кан.

А нещо, което винаги ни прави впечатление и няма нужда от думи, за да се обясни, е, че винаги на публични събития Шер не пропуска да демонстрира колко е привързана към доста по-младата си половинка. Използва и възможност да изтъкне всички негови положителни качества - както свързани с външния му вид, така и с неговия характер.

Шер откровено за запознанството с Александър Едуардс, враждата с Мадона и новия си албум Christmas

Шер наруши мълчанието

За запознанството с по-младото си гадже, враждата с Мадона и новия си албум

И въпреки всички коментари, че тази връзка няма да просъществува дълго и Едуардс е с 78-годишната певица само заради слава и облаги, двамата карат вече втора година като двойка и сега нищо не издава, че приказката им е към своя край.