Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес се насочват към "приятелски" развод, който до голяма степен ще включва разделяне на многобройните им активи. Двойката, която обяви шокиращата си раздяла след 27 години брак, започва "трудния" процес на разделяне на империята на стойност 290 милиона долара, която изграждат заедно.

И след 27 години брак Хю Джакман е все така силно влюбен в съпругата си Дебора-Лий Фърнес

И след 27 години брак Хю Джакман е все така силно влюбен

Актьорът е искрен и откровен

С огромно портфолио от имоти и други активи между тях, 54-годишната звезда от "Върколакът" и съпругата му, която е 67 г., възнамеряват да разделят всичко по равно, съобщава US Weekly.

"Животът им беше толкова свързан, така че това е изключително труден и мъчителен процес, разделяйки всичко и разбирайки кой какво получава по отношение на активи и финанси", казва източник пред изданието.

"Заявлението за развод ще бъде формализирано своевременно, но преди това да се случи, тяхната цел е да постигнат споразумение. Те са решени да направят това възможно най-дружелюбно."

Снимка 634830

Източник: GettyImages

През 2010 г. Men's Health изчисли, че нетното състояние на Хю Джакман е около 257 милиона долара, голяма част от които произтичат от работата му с Marvel. Двойката се сдобива със своето огромно имение в края на 90-те и оттогава придобива колекция от луксозни жилища в Австралия и САЩ.

Преди пробивната му роля в X-Men през 2000 г., Хю и Дебора-Лий живеят в скромен апартамент с две спални в Мелбърн. Двойката купува първия си имот заедно за 240 000 долара през 1997 г., година след като се женят. В крайна сметка те продават апартамента през август 2015 г. за 740 000 долара, печелейки половин милион долара.

През 2009 г. се насочват към покупка триетажен апартамент в сградата Meier Towers в Ню Йорк. Домът им в Манхатън разполага с пет спални и пет бани, професионална кухня, фитнес зала, библиотека и няколко огромни тераси.

Снимка 634831

Източник: GettyImages

Домът им в Ню Йорк първоначално е обявен за 40 милиона долара, но Хю успява да го купи само за 21 милиона долара. Луксозният апартамент има прозорци от пода до тавана, които предлагат несравнима гледка към река Хъдсън.

Хю и Дебора-Лий имат имот и в Сидни, където прекарват няколко месеца в годината. През 2016 г. те купуват апартамент на брега на океана в Бонди Бийч за 5.9 милиона долара.

Новопостроеният имот с три спални без усилие съчетава холивудския лукс с типичните гледки към австралийския плаж и разполага с модерна кухня и превъзходен под от европейски дъб. 

Освен всичко това Хю Джакман и Дебора-Лий са горди собственици и на къща в Хамптънс (част от Източния край на Лонг Айлънд). Тя все още е в процес на изграждане, като не се очаква да бъде завършена до края на годината.

Снимка 634829

Източник: GettyImages

Според Dailymail двойката е закупила пентхаус в Ню Йорк миналата година за 21 милиона щатски долара, като междувременно двамата са пръснали немалко пари и за мезонет в квартал Челси в Ню Йорк през август 2022 г. Апартаментът от 440 кв.м се намира в ултра шикозна сграда. Има прозорци от пода до тавана, които са високи над четири метра и разполага с 343 кв.м външно пространство с голяма тераса на покрива.

Покупката им идва само седмици след като обявиха невероятния си триетажен имот в Ню Йорк за продажба. Двамата живееха в луксозния апартамент в центъра на Манхатън от 2008 г. и го обявиха за продажба през юни 2022 г. на огромната цена от 38.9 милиона долара.

Шокиращата новина за раздялата на дългогодишната двойка дойде преди малко повече от седмица. "Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да преследваме нашето индивидуално израстване", каза двойката в изявление.

Хю Джакман и Дебора-Лий се развеждат след 27 години брак

След 27 години брак и Хю Джакман се развежда

Всяка любов има своя край

"Нашето семейство е било и винаги ще бъде наш най-висок приоритет. Заемаме се с тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Оценяваме високо вашето разбиране за зачитане на уединението ни, докато семейството ни преминава през този преход в живота на всички ни."