Хю Джакман неведнъж е показвал колко образцов и любящ съпруг е. Той често споделя лични моменти в социалните мрежи с половинката си Дебора-Лий Фърнес, на които откровено демонстрира чувствата си към нея. Нещо на което може само да се възхищаваме.

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и как се забавлява семейството преди Коледа

Как се забавляват Хю Джакман и жена му

В парти настроение

Само преди ден холивудският актьор даде нов повод за възхита. Той сподели общ кадър със съпругата си, а поводът за него бе годишнината от сватбата им. Двамата отбелязват цели 27 години съвместен брачен живот.

"Обичам те, Деб", откровено пише към публикацията Джакман. "Заедно създадохме красиво семейство. Твоят дух, щедростта, хуморът, смелостта, лоялността и дори нахалството ти са невероятен подарък за мен", добави още емоционално той.

54-годишният Джакман и 67-годишния Фърнес се венчават през април, 1996 г. Срещат се за първи път на снимачната площадка в родната и за двамата Австралия. Хю неведнъж е заявявал, че щом е зърнал Дебора, веднага е разбрал, че това е жената за него. "Знаех го дори преди тя да разбере", категоричен е актьорът.

От брака си двамата имат две деца - син Оскар и дъщеря Ава.

Хю Джакман и предупреждението му за рак на кожата

Каква опасност грози Хю Джакман

Актьорът има какво да каже на последователите си

Самата Дебора е привърженик на семейството и неговите ценности. В тази връзка преди време каза пред People, че семейството за нея е символ на сигурност и безопасност. И чрез него човек разбира, че е важен и значим в живота на някой друг.