Не един и два пъти сме твърдели, че актьорската професия не е толкова лесна и безгрижна, колкото им се струва на повечето хора, които виждат само големите чекове на актьорите.

Хилари Суонк, Away и новият сериал на Netflix

Хилъри Суонк - на мисия до Марс

В очакване сме на септември

Поредното доказателство на нашите думи идва от Хилари Суонк. В профила си в Instagram двукратната носителка на Оскар реши да публикува снимка от снимачната площадка на Away - последният ѝ сериал за Netflix.

Под поста актрисата пише, че никога през живота си не е изпитвала фобия към нещо. Дори не е разбирала хората, които при вида на паяк например изпадат в състояния, в които не могат да се контролират.

Но това се е променило, когато самата тя е започнала да изпитва клаустрофобия. "До момента, в който цялото ми тяло плувна в пот и за около 30 секунди бях цялата мокра, а лицето ми изглеждаше като много узрял домат."

А всичко това се е случило, когато за първи път е облякла костюма си на астронавт, който ѝ е необходим за снимките на сериала. Суонк казва, че за шест месеца не е успяла да преодолее напълно клаустрофобията си, но пък се е научила да я контролира до известна степен.

Актрисата признава, че ролята ѝ в Away я е докарала до ръба на нейните способности, но е благодарна за всичко. Съветът на Хилари Суонк пък е да бъдем търпеливи към себе си, когато се борим с някакъв вид фобия.