Неведнъж сме казвали, че много харесваме Джъстин Бийбър и красивата му съпруга - Хейли, заради смелостта им да споделят не само лъскавата част от живота си със своите почитатели в социалните мрежи.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, концертът в Лос Анджелис и публичното обяснение в любов

Колко влюбени са Хейли и Джъстин

Съпрузите се подкрепят непрестанно

Така всички научихме за изключително неприятен здравословен проблем, който Хейли е преживяла наскоро.

За него съобщи самата тя в свое Instagram Story, като подробно обясни какво точно се е случило. "В четвъртък сутринта закусвахме със съпруга ми, когато се появиха симптоми като на инсулт и ме откараха в болницата", пише тя.

"Установиха, че съм получила много малък съсирек в мозъка, който е причинил лека липса на кислород, но организмът ми се е справил сам и се възстанових напълно в рамките на няколко часа", обяснява супермоделът.

Според TMZ, тя е била приета в болница в Палм Спрингс, където спешно са се погрижили за нея, а лекарите смятат, че случилото се може да е свързано с COVID-19. Проблемът е засегнал начина, по който тя се движи, а симптомите са типични за много по-възрастни хора. Все пак Хейли е само на 25 години.

"Въпреки че това определено беше един от най-страшните моменти, които някога съм преживяла, сега съм вкъщи, чувствам се добре и съм благодарна на всички невероятни лекари и медицински сестри, които се погрижиха за мен", завършва Хейли.

Тя благодари и на почитателите си за добрите пожелания и загриженост, както и за цялата подкрепа и любов, които е получила.