Няма как отношенията между Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли да си останат само между тях. Канадската поп звезда има милиони почитатели в цял свят, а Хейли - успешна кариера като модел.

Джейда Пинкет Смит, Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и защо ги смята за перфектното семейство

Джъстин и Хейли ли са перфектното семейство

Коя е най-голямата им сила

Освен че двойката е една от най-обсъжданите сред звездите, често клюките, съпътстващи ежедневието, са свързани ту с бившите им, ту с отношенията помежду им.

Един от най-трайните слухове за известната двойка е този, че Джъстин Бийбър се държи зле с половинката си. В интервю за подкаста 4D with Demi Lovato, Хейли Бийбър говори откровено за отношенията им.

Противно на ширещото се мнение, Хейли Бийбър е много щастлива със съпруга си Джъстин Бийбър. Тя отрече твърденията, че той се държи зле с нея, пише Page Six. „Това е толкова далеч от истината", казва тя в разговора с Ловато.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и снимката, която породи съмнение, че Хейли е бременна

Бременна ли е Хейли Бийбър

Една снимка породи много въпросителни

24-годишната манекенка нарича Бийбър своя най-добър приятел и се смята за късметлийка да бъде с човек, който я кара да се чувства специална всеки ден. "Истината е, че буквално никога не сме били толкова обсебени един от друг и се забавляваме страхотно, когато сме заедно", откровена е тя.