Ако първоначално се чудехме дали Джъстин и Хейли Бийбър не избързаха със сватбата, то вече сме убедени, че двамата просто са се намерили и са един за друг.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и слънчевата им ваканция в Гърция

Гръцките забавления на семейство Бийбър

Как се издадоха

Изпълнителят неведнъж е изказвал благодарност към своята съпруга за това, че е променила живота му към по-добро. А връзката им често се дава за пример.

Преди дни Джейда Пинкет Смит заговори за семейство Бийбър в своето предаване Red Table Talk. По думите й, Джъстин и Хейли са "красива двойка" и тя много харесва начина, по който са започнали своята връзка - вярвайки и уповавайки се на Господ. Двамата искат да му служат и да го обичат заедно и това винаги ще ги обединява, смята съпругата на Уил Смит.

Джъстин Бийбър никога не е крил силната си вярва в Господ и това, че именно тя му е помогнала в най-трудните моменти от живота - точно както е направила и Хейли. Тя пък е израснала в силно религиозно семейство и е щастлива, че е открила в съпруга си сродна душа, с която да споделя своите вяра и духовност, да ходят заедно на църква и т.н.

Пинкет Смит си позволява да прави толкова личи коментари за тях, защото изпълнителят от години им е семеен приятел и очевидно с Хейли са събудили тяхното възхищение, предава Insider.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и срещата им с Еманюел и Бриджит Макрон

Когато семейство Бийбър срещне семейство Макрон

Интересна комбинация

Актрисата и водеща е категорична, че всички връзки, независимо дали са полигамни, или моногамни, се нуждаят от нещо по-велико, по-голямо от партньорите, което да ги свързва. Точно както при Джъстин и Хейли това е вярата в Бог.