От няколко месеца Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър са семейство. Новината дойде малко изненадващо, но двамата влюбени ежедневно ни убеждават, че любовта им е истинска и на нас не ни остава друго, освен да им се радваме.

Тя е на 22, той - на 24. За мнозина това е прекалено ранна възраст за сключване на брак. Но когато любовта говори, разумът мълчи. Въпреки че са си разменили заветното "Да" и вече са законно семейство, бившата госпожица Болдуин гледа трезво на ситуацията.

Хейли признава, че да си толкова млада и вече омъжена е доста плашещо. За нея понякога е голямо предизвикателство да възприема себе си като семейна жена. Но си заслужава, защото Джъстин е човекът, с когото винаги е знаела, че иска да прекара живота си. А бракът е най-страхотната част от тяхната история, казва тя пред Zaza World Radio, цитирана от Independent.

Преди да срещне Бийбър, тя не е възприемала сериозно идеята да си с някого "докато смъртта ви раздели", но той е придал смисъл на тези думи. Особено силно въздействие имат тези думи и тези клетви върху нея след брака, защото никога преди това не е имала сериозна връзка.

Хейли Болдуин, Джъстин Бийбър, Vogue и една страхотна фотосесия

Влюбени и секси - Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин като семейство

На новата корица на Vogue

Хейли признава, че винаги е била независима и да се учи как да споделя живота си с друг човека за нея е сложна, но и много интересна задача. Именно затова е притеснена и уплашена - защото от момиче с никакъв опит в сериозните връзки се превърна в омъжена жена.