Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена в перфектна форма след раждането на четири деца. Повече от 10 години е част и от ангелите на Victoria's Secret. Днес тя е на 48, но продължава да изглежда все така зашеметяващо.

Хайди Клум, Next Top Model Германия, остров Миконос и поредната провокативна снимка на модела

Защо Хайди Клум няма проблем с голото тяло

За радост на всички

Само преди няколко седмици тя успя да развълнува милионните си фенове в Instagram с няколко интересни снимки от Коледа. Видяхме я да позира гола на стълбите в дома ѝ. Въпреки че беше прикрила интимните си части със завивка, все пак имаше нещо много загадъчно и секси в тези кадри.

Хайди продължава да привлича интереса към себе си. Този път повод всички да говорят за нея е новата ѝ рокля.

Не само яркожълтият цвят обаче успя да спечели хилядите харесвания под поста й, а и дизайнът на тази нова и доста провокативна дреха.

Хайди Клум, Том Каулиц и снимките им от Коледа

Голата Коледа на Хайди Клум

Когато не ти се става от леглото

Както добре се вижда от видеото и снимките, подобен смел тоалет изисква да бъде носен без бельо. И Хайди Клум не се притеснява да демонстрира, че не ѝ нужно такова, за да облече новата си рокля на марката Dundas.

"Това е новата ми любима рокля", категорично заявава моделът под видеото, а ние сме склонни да и вярваме, защото и за нас бързо се превърна в нещо любимо за гледане, особено когато Хайди я носи без бельо.