Хайди Клум е доста активна в социалните медии и редовно споделя моменти от живота си с многобройните си фенове - от плановете за Хелоуин до отношенията с любимия.

Хайди Клум, Хелоуин и как моделът загатна тазгодишния си костюм

Хайди Клум все пак не се е отказала от Хелоуин

Ще бъде доста страшничко

Не си спомняме обаче да ни е показвала как се подготвя за среща, но ето че и това се случи. В поредица от снимки 48-годишната Хайди Клум позира по бельо и дори танцува, докато се стяга да излиза на среща.

Супермоделът и водеща на America's Got Talent не даде повече пояснения, но предвид секси излъчването ѝ предполагаме, че ще излиза с любимия ѝ мъж - Том Каулиц.

На тези снимки Хайди за пореден път демонстрира изваяното си тяло и стегнатите коремни мускули, което пък отново накара мнозина да се запитат как поддържа тялото си тази жена.

"Любимата ми тренировка е дългото бягане по магистралата Westside по протежение на река Хъдсън в Ню Йорк", сподели преди време тя пред Glamour. "Това е красива пътека на която винаги си заобиколен от невероятни хора. Виждам едни и същи тичащи всяка сутрин и те ме вдъхновяват да продължа", казва тя.

Лени Клум и как майка ѝ Хайди Клум е повлияла на работата ѝ на модел

Съветите на Хайди Клум към Лени

Кой, ако не тя, може да го направи най-добре

Пред Women's Health UK Клум пък говори за промяната на метаболизма след 40 години, припомня Yahoo. "Винаги съм си мислела, че това няма да ми се случи. Но то ми се случва. Ако си позволявам повече, трябва да спортувам повече. Разбрах какво работи за мен", казва супермоделът.