Още преди няколко месеца стана ясно, че Хайди Клум за втора поредна година ще се откаже от идеята да организира прословутото си парти за Хелоуин.

Хайди Клум, партито ѝ за Хелоуин и отмяната му за втора поредна година

Без партито на Хайди Клум за Хелоуин и тази година

Отново само в домашни условия

Разбира се, моделът го отменя отново заради пандемията, като миналата година обаче не пропусна да отпразнува Хелоуин в домашна обстановка.

За човек, който толкова много обича празника и маскирането, е трудно да повярваме, че тази година ще направи изключение и отново в семейна обстановка няма да се отчете.

От профила ѝ в Instgram разбираме, че все пак ще има костюми и подобаващо празнуване, като ни се струва дори леко страшничко. Но пък е точно в духа на Хелоуин.

На снимката виждаме как Клум е дегизирана като зомби и е легнала върху две надгробни плочи. На една е изписано нейното име, а на другата това на съпруга ѝ - Том Каулиц. Към описанието на поста Хайди пък е написала тематично: "Докато смъртта ни раздели".

Лени Клум и как майка ѝ Хайди Клум е повлияла на работата ѝ на модел

Съветите на Хайди Клум към Лени

Кой, ако не тя, може да го направи най-добре

От друг пост на модела в началото на месеца пък тя даде да се разбере, че трябва да очакваме с нетърпение какво е подготвила за този Хелоуин.