Лято, плаж, басейн, Хайди Клум. Всичко, което следва от подобно съчетание, не включва много дрехи, гарантира покачване на и без това високите градуси и, разбира се, носи след себе си провокативни снимки. А към тях този път тя добави и видео.

Хайди Клум и новата ѝ предизвикателна рокля, за която всички говорят

Хайди Клум не обича да носи бельо

Новата любима рокля на модела

Заедно със съпруга си Том Каулиц, германският модел се наслаждава на лятната си почивка в Маями. Неизменна част от нея пък са и публикациите, с които нажежава социалните мрежи. Ние пък я и защото на 49 Клум не спира да показва в колко страхотна форма е.

На плажа във Флорида тя позира по цикламен бански от две части с леопардови мотиви на Dolce & Gabbana. Но впечатлява и с още нещо - с напълно натуралната си визия, без капка грим и притеснение, пише Daily Mail.

На друг кадър се вижда как моделът позира топлес, само по бикини, с мокра коса. Самата тя е с гръб към камерата, а зад нея се вижда слънчева гледка към океана. "Моето горещо лято 2022" семпло гласи постът.

Явно Хайди е скрила бройката на харесванията и коментарите на снимките си, защото не можем да видим какво одобрение и колко точно похвали е получила за дързостта си.

За видеата обаче положението не е такова. А последното ѝ определено не остава незабелязано. За три дни то събра над 201 хиляди гледания, което напълно разбираемо, щом видим какви чупки в тялото прави звездата.

За Хайди Клум разголените кадри не са нещо ново. И не само защото е модел, а и защото често публикува свои лични кадри, на които е почти без никакво облекло. А ние можем само да я поздравим за формата, която ни демонстрира.