Все по-близо сме до тазгодишния Хелоуин и вече започва чуденето на какво животно да се направим. Е, може и да не е животно, но най-често точно до това опираме.

Хайди Клум, Хелоуин, Том Каулиц и с какъв костюм изненада моделът тази година

Хайди Клум пак надмина себе си

Винаги страшно оригинална

Разбира се, не сме си и помисляли, че царицата на Хелоуин - Хайди Клум, тепърва обмисля как да се маскира за празника. Със сигурност подготовката за костюма ѝ е започнала още през лятото. Поне така беше миналата година.

Тогава моделът изненада всички като се появи, облечена като червей. И то съвсем буквално. Естествено, за този Хелоуин нямаме ни най-малка представа какво ли може ѝ хрумне.

Самата Хайди Клум пази в строга тайна всичките си планове. В интервю за Entertainment Tonight моделът все пак се смили над всички любопитковци и даде съвсем малки насоки какво ни очаква след малко повече от седмица.

Клум казва, че е летяла по пет часа в посока до мястото, на което се изработва костюмът ѝ за Хелоуин, и то само за да види как върви процесът. Относно самия костюм, Хайди Клум издава единствено, че ще бъде много цветен и голям.

Хайди Клум и снимките, които сподели от тийнейджърските си години

Как е изглеждала Хайди Клум в тийнейджърските си години

Подготовка за кариера на модел

И дори загатва, че ще е толкова голям, че може да се наложи движението по улицата пред мястото, на което ще бъде партито ѝ за Хелоуин, да бъде блокирано.