Повечето хора асоциират Хелоуин с възможността да се маскират по всевъзможен начин и да излязат да се забавляват. Ние лично, освен с това, го свързваме и с ежегодното парти на Хайди Клум.

Хайди Клум, Том Каулиц и снимката без горнище на бански

Хайди Клум по монокини

Какви ги върши с Том Каулиц в Италия

Всяка година на 31 октомври моделът организира Хелоуин парти, на което събира куп известни личности, маскирани като животни, супергерои и какво ли още не.

Самата тя привлича най-много погледите, защото нейният костюм винаги е най-изпипан. Миналата година се беше маскирала като Фиона, възлюбената на Шрек. 

Тази година Хайди Клум също ни готви нещо впечатляващо. Все още знаем какво е, но моделът пусна кратко видео, което събуди много спекулации.

На него се вижда как дизайнерът Майк Марино, който е работил върху костюмите във филми като "Аз съм легенда" (2007 г.) и "Черен лебед" (2010 г.), майстори последните детайли около костюма на Хайди.

Разбира се, Клум го е заснела по такъв начин, че само да загатне върху какво се работи, но без да издава. В коментарите обаче заваляха предположения.

Хелоуин, Хайди Клум, Бела Хадид и едно незабравимо парти

Страшното парти на Хайди Клум

Когато звездите са трудни за разпознаване

Сред най-често срещаните са, че този Хелоуин Хайди Клум ще бъде преобразена като Клеопатра, Мария Антоанета или Лейди Либърти (Статуята на свободата).