Хайди Клум е кралицата на Хелоуин и две мнения по въпроса няма. Супермоделът успява вече близо две десетилетия да ни изненадва всяка година, в последния ден на месец октомври. И го прави не само с уникалните си превъплъщения, но и с уникалните партита, на които е домакин.

Както традицията повелява, и този Хелоуин, за 19-та поредна година, Хайди Клум събра куп звезди в Ню Йорк, да за се забавляват заедно. И най-важното - да демонстрират въображение и невероятно тоалети. 

Снимка 386977

Източник: GettyImages

И този път отново им се получи, особено на домакинката. Виждали сме я в какви ли не роли и всеки Хелоуин си казваме, че е надминала себе си. Е, тази година вдигна толкова високо летвата, че догодина просто не можем да си представим каква визия ще избере за празника.

Снимка 386979

Източник: GettyImages

Хайди и половинката й Том Каулиц се преобразиха на Шрек и Фиона от поредицата за сладките, зелени анимационни герои. И толкова добре им се получи, че със сигурност много звезди ги е досрамяло да се покажат с техните костюмчета...

Снимка 386981

Източник: GettyImages

Двамата пристигнаха с приказна бяла каляска, а след това разходиха пред смаяните погледи на всички и бебешка количка с две зелени дечица.

Освен ефектно, преобразяването на модела и музиканта е доста сложно и дълго. Хайди сподели в Instagram няколко видеа от процеса. А колко им е било приятно да прекарат цяла щура вечер с тази дегизировка, само те си знаят...

Поне сме сигурно, че компанията на толкова много звезди им е била приятна.

Моделът Бела Хадид и любимият й The Weeknd заложи на образите на Бийтълджус и Лидия от филмовата класика от 1988 г. "Бийтълджус". Едно сладко, откачено семейство.

Снимка 386963

Източник: GettyImages

Бившата спайска Мел Би и гаджето й изненадаха с не толкова сложно, колкото закачливи тоалети. Те влязоха в образите на Дейвид и Виктория Бекъм. Е, със сигурност Пош няма да й се разсърди.

Снимка 386965

Източник: GettyImages

Моделът Уини Уърхол, която се прочу с витилигото си, избра доста провокативна визия, точно като на най-популярния травестит в САЩ РуПол.

Снимка 386966

Източник: GettyImages

Партито уважиха и още куп звезди, но със сигурност всички бледнеят пред домакинката Хайди. Добра работа, Клум.