Преди няколко месеца Оливия Уайлд приключи близо двегодишна връзка. Актрисата се раздели с изпълнителя Хари Стайлс. Двамата се запознават през 2021 г. на снимачната площадка на филма "Не се тревожи, скъпа".

Оливия Уайлд, Хари Стайлс, раздялата им и готови ли е актрисата за нова връзка

Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

След раздялата ѝ с Хари Стайлс

Прекратяването на романтичните отношения между Оливия и Хари изненада почитателите им, тъй като изглеждаха винаги много влюбени и дори се говореше за годеж. Любопитното е, че с днешна дата така и не е ясна причината, която е довела до раздялата.

Но все пак животът продължава. Дори и без мъж до себе си, Оливия е решила да се забавлява и да се впуска във весели приключения с приятели. Ето защо виждаме 39-годишната актриса на плажа, в добра компания и отдала се на заслужена почивка.

Оливия сподели в социалните мрежи поредица от снимки и кратки клипове - на фона на морето, палмите и синьото небе тя щуро се забавлява със своя близка приятелка. Очевидно е, че за двете жени купонът е безкраен, щом не се поколебават да заснемат дори как се опитват (макар и не особено успешно) да правят челни стойки.

Разбира се, и двете са облечени в секси бански костюми. Оливия е избрала за себе си бански в две части - виждаме я с един черен и един искрящо оранжев, достатъчно изрязани, за да демонстрират страхотната ѝ фигура.

Оливия винаги е показвала интерес към модата, най-вече към по-ексцентричните ѝ проявления. Непосредствено преди да замине на своята морска ваканция, актрисата присъства на партито на Vanity Fair след церемонията по раздаване на Оскарите. Тогава тя привлече внимание със смелата си бяла рокля от коприна и вълна на дизайнерката Габриела Хърст. Роклята бе напълно изрязана от едната страна и разкриваше част от черния кожен сутиен, който Оливия носеше отдолу.