По време на раздаването на наградите Златен глобус 2020 миналата седмица, Гуинет Полтроу каза, че в момента е полупенсионирана от актьорската си кариера.

Гуинет Полтроу, Златен глобус 2020 и какви подигравки отнесе актрисата заради тоалета си

Защо всички се смеят на Гуинет Полтроу

Много важно е как се обличаш за официални церемонии

Причината е, че цялото ѝ време е заето от развиването на бранда ѝ -  Goop. Именно един от предлаганите артикули на Goop обаче стана повод за много смях и подигравки (освен роклята, с която се появи на церемонията, разбира се).

Полтроу продава ароматни свещи, носещи името This Smells Like My Vagina. Преводът е излишен, но интересното е, че много хора са проявили интерес към закупуването на свещ, която би трябвало да мирише на женски гениталии. И така в момента артикулът е разпродаден.

Дори на фона на цената от 75 долара. Не знаем какви екстракти слага Гуинет Полтроу в тези свещи, но това са наистина много пари за ароматна свещ. Очевидно обаче атрактивното име продава повече от всякога.

Разбира се, не закъсняха и шегите. Комикък Адам Рей се пошегува в социалните мрежи, че Дуейн Джонсън трябва също да направи ароматни свещи, които да миришат на... топките му.

Гуинет Полтроу, голата ѝ снимка и нападките, които получи

Нападките към Гуинет Полтроу заради голата ѝ снимка

Хората понякога могат да бъдат жестоки

Скалата също се включи в шегата, като отговори, че се е опитал, но се е отказал от парещата идея за свещи и се е спрял на шампоани, пише We Got This Covered.