В началото на годината половинката на Илон Мъск разкри, че очаква дете от него с няколко снимки в Instagram. Скоро след това тя започна да споделя и повече за бременността си.

В един от последните й постове откриваме дълго признание за това през какво преминава в месеците преди раждането на първия си наследник. Не е ясно точно в кой месец е Grimes, но разбираме, че вече е във втория триместър. А с него за нея идват и по-голямата част от неразположенията.

От думите й става ясно, че й е доста трудно да съвместява бременността с работата, затова и не е успяла да промотира новия си албум по най-добрия начин, за което се извинява на феновете си.

Половинката на Мъск говори за бременността като за "цялото това нещо" и не крие, че явно не е осъзнавала в какво точно се забърква. Днес тя е по-емоционална от всякога и пълна с творчески идеи, но всяка физическа дейност й е буквално непосилна.

Илон Мъск, Grimes и първото им дете

Голямата новина на Мъск и гаджето му

Честито

Под публикациите си Grimes получава голяма подкрепа не само от своите фенове, но и от известни личности. Кейти Пери например й написа: "Сигурна съм, че да създадеш живот е най-трудната работа. Затова бъди мила към себе си."