Отдавна не се виждали Илон Мъск и половинката му Grimes на официално събитие и вероятно за някои това е повод да смятат, че двамата вече не са заедно. Нищо подобно - дори връзката им е станала много по-сериозна, отколкото предполагахме, че би била.

Дни след като прекараха Коледа в компанията на семейство Кардашиян, 31-годишната изпълнителка Grimes публикува в профила си в Instagram гола снимка, с която ни съобщава голяма новина - че тя и Мъск ще стават родители.

На кадъра Клеър Баучър, както е истинското й име, е покрила гърдите си само с две дълги плитки, за да спази политиката на Instagram, неодобряваща демонстрирането на зърна.

А върху наедрелия й корем виждаме допълнително добавено изображение на бебе, растящо в утробата й.

Мъск и Баучър имат връзка от май 2018 г. и направиха своята официална премиера като двойка на MET Gala същата година. Двамата се запознават в Twitter, след като изпълнителката остава впечатлена от поредния под на милиардера и решава да му пише лично съобщение, пише Daily Mail.

Снимка 370323

Източник: Twitter / nolan

Собственикът на Tesla е баща на пет деца. Само преди месец пък изпълнителката коментира в интервю за списание, че децата са "кошмарни създания". Дали наистина мисли така или всичко е за заблуда на противника...

Илон Мъск и танцът за откриването на фабриката на Tesla в Китай

Илон Мъск - танцуващият пиян чичка

Танцът на радостта на милиардера

А коментарите под снимката на Grimes са повече от любопитни. Някои смятат, че детето им с Мъск ще спаси света от унищожение. Други пък са категорични, че тя е просто една златотърсачка, на което получиха отговор, че не се нуждае от парите на никой мъж, защото може и сама да се издържа.