От началото на извънредното положение Григор Димитров е решил да покаже на феновете си как се поддържа във форма по време на домашна изолация. Разбира се, никога не забравя да прояви и доза креативност в упражненията, които показва.

Българският тенисист, който остава изолиран в Калифорния, не спира да тренира, но освен за своята отлична физическа активност, той се грижи и за тази на своите последователи, като се опитва да ги мотивира да се движат повече.

В едно от последните си видеа Григор Димитров отправя и предизвикателство към феновете си, с което иска да ги накара да се поизпотят с планкове.

Григор Димитров, социалната изолация, баскетболът и уменията на тенисиста

Григор Димитров ни скри топката

Тенисистът може всичко

"Надявах се да ви покажа тази тениска на корта в Париж, но трябва да сме търпеливи. Вместо това ви предизвиквам да направите повече от 26 повторения за 45 секунди", написа тенисистът под видеото, в което нагледно демонстрира как се справя отлично с поставената задача.

Не закъсняха и реакциите на феновете, които в коментари под клипа признаха, че трудно биха постигнали неговите резултати, като същевременно му пожелаха в най-скоро време да го видят на корта.

Григор Димитров, рожденият му ден и една специална торта

Специалната торта за рождения ден на Григор Димитров

Когато всичко ти напомня за родината