Григор Димитров продължава силното си представяне на ABN AMRO Open в Ротердам и е все по-близо до спечелване на втори трофей за годината.

Григор Димитров на ABN AMRO Open - впечатляващото отиграване срещу Лоренцо Сонего

Впечатляващото отиграване на Григор Димитров

Гейм, сет, мач за българина срещу Сонего

Вчера, 15 февруари, най-добрият български тенисист не остави шансове на Мартон Фучович, побеждавайки го с 2-0 сета.

По този начин се класира за четвъртфиналната фаза на ABN AMRO Open. Победата зарадва не само Димитров и неговия щаб, но и всичките му фенове. А сред тях се оказва, че е и Марк Уолбърг.

Холивудската звезда сподели видео в профила си в Instagram, на което се вижда, че той е гледал мача между Григор Димитров и Фучович и е стискал палци за българина. Във видеото Марк Уолбърг е видимо щастлив от победата на българина, като се чува и как го поздравява.

"Моят човек, Григор Димитров, голяма победа", написа Уолбърг, като в описанието под поста се вижда, че споменава и MUNICIPAL - марката му спортно облекло. Дали Григор Димитров скоро няма да стане едно от лицата на марката, предстои да видим, но Марк Уолбърг определено ни накара да се чудим дали не се задава нещо.

Григор Димитров след загубения финал - промени ли се класирането му след Марсилия

След загубения финал - промени ли класирането си Григор Димитров

Силният старт на година продължава

Днес, 16 февруари, Димитров излиза срещу Александър Шевченко, който изненадващо победи Холгер Руне. Тазгодишното издание на ABN AMRO Open се оказва и по-специално за българина, защото точно преди 15 години е направил дебюта си в турнира. А сегашното участие е негово 10-то.